POPUSTI

  • Toskana 2023, sa fakultativnim obilaskom Firence - Pize - Luke - Siene - San Điminjana

Toskana 2023, sa fakultativnim obilaskom Firence - Pize - Luke - Siene - San Điminjana


Cena: 0 din

Neverovatan popust

Podelite ovu ponudu:

Opis ponude


TOSKANA 2023

Sa fakultativnim obilaskom Firence - Pize - Luke - Siene - San Điminjana

6 dana / 3 noćenja

AUTOBUSOM

 

 

  PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN -BEOGRAD

Skup putnika u 17:30h na parking Sava centra (savska strana), polazak u 18:00h. Noćna vožnja kroz Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim usputnim zadržavanjima (pauze,granične formalnosti…)  2.DAN. - MONTECATINI TERME

Planirani dolazak u Montecatini Terme, čuvenu    banju koja  je proglašena delom svetske kulturne baštine 2021.god. Nalazi se u najlepšem delu Toskane.Po dolasku  smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor. U poslepodnevnim časovima krećemo u obilazak Montecatini Termi  sa vodičem kako bi se upoznali sa sadržajem i radi lakšeg snalaženja za vreme boravka . Šetnju počinjemo glavom ulicom Corso Mateotti u kojoj se nalaze prodavnice, picerije, barovi i restorani i naravno naša  preporuka gde da popijete odličan makijato i probate italijanske paste. Noćenje.

3.DAN. –MONTECATINI TERME – SIENA – SAN ĐIMINJANO

Doručak. Celodnevni fakultativni izlet  ka srcu Toskane. Uživaćete u zanimljivoj priči našeg vodiča u toku vožnje do Siene, o toskanskim predelima I oblastima Kjanti   poznatoj po proizvodnji vrhunskih vina. Po dolasku u Sijenu razgledanje grada sa lokalnim vodičem: Duomo – jedna od najlepših katedrala Italije znameniti trg “Il Campo“na kome se održava jedna od najživopisnijih gradskih fešti („Palio“), kontrade puža, pantere, akvile... Slobodno vreme do nastavka izleta za San Điminjano. Poseta  srednjevekovnom gradiću  San Điminjano  koji je očuvao svoj srednjevekovni duh. Grad je poznat po tornjevima I zato nosi nadimak “Grad tornjeva”.Nakon razgledanja . Slobodno vreme. Povratak u Montekatini u predvečernjim časovima. Noćenje.

4.DAN. - MONTECATINI TERME – PISA-LUCCA Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet u Pizu i Luku. Prvo ćemo posetiti Pizu. Po dolasku  obilazak znamenitosti na čuvenom  “Polju čuda”: Katedrala koja je podignuta u sjajnom fiorentinskom stilu i krivi toranj, jedan od najvoljenijih simbola Italije, zatim krstionica koja je i najveća u Italiji, I četvrti simbol Camposanto. Slobodno vreme. Nakon toga odlazak u jedan od najlepših gradova Toskane  Luku. Po dolasku pešačko razgledanje grada. Obilazak Trga Napoleone, Amfiteatro i San Mikele, gradske katedrale Svetog Martina, rodne kuće Đakoma Pučinija koja je danas muzej. Slobodno vreme do povratka u Montecatini Terme. Povratak  u predvečernjim časovima. Noćenje.

5.DAN. -  MONTECATINI TERME - FIRENCA Doručak. Napuštanje hotelskih soba. Pakovanje prtljaga u autobus.Slobodno vreme ili fakultativni  obilazak grada renesanse,prestonice Toskane, Firence. To je jedan od najposećenijih gradova sveta, i njeno  zlatno doba je bio period vladavine čuvene bankarske porodice Mediči. To je I razlog što Firenca danas uz Rim čuva najveće umetničko blago sveta. Po dolasku u Firencu razgledanje grada sa stručnim lokalnim vodičem. Obilazak: Piazza Santa Maria Novela, Piazza della Signoria, katedrala Santa Maria del Fiore, krstionik i Djotov zvonik, Danteova rodna kuća, Ponte Vechio, Palazzo Uffici. Na kraju razgledanja zamišljamo želju kod “porčelina”. Slobodno vreme. U predvečernjim časovima povratak u Montekatini Terme i nastavak puta za Srbiju.   6. DAN. - BEOGRAD Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

 

Termin putovanja

Redovna cena

SPECIJALNA PONUDA

08.03.2023.-13.03.2023.

169

139

- plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBSna dan uplate-

www.etaturs.rs

 

Pravila i uslovi korišćenja kupona


Jedan kupon važi za jednu osobu

Nakon preuzimanja, kupon će se nalaziti u „Download folderu“ na vašem telefonu ili računaru

Kupon odštampajte i ponesete sa sobom

Pri dolasku, pokažite vaš kupon i platite navedenu uslugu sa popustom

Detalji o firmi


Eta Tours - Turistička agencija

OBILIĆEV VENAC 18-20, TC CITY PASSAGE, 4 SPRAT, LOKAL 6.09

https://www.etaturs.rs

etatoursbg@gmail.com; etaturs@eunet.rs; 011/3285-717; 011/3282-905

Radno vreme: radnim danima 10.00- 19.00h - subotom 10.00-15:00h, nedeljom ne radimo.

Turistička Agencija Eta Turs osnovana je 1992. godine i egzistira do današnjih dana, unapređujući svoje poslovanje. Činjenica da postojimo toliki niz godina kao i da smo porodično preduzeće garantuju našim korisnicima preko potrebnu sigurnost i poverenje da Vam organizujemo odmor po visokim standardima.
Pored domaćih destinacija specijalizovali smo se za destinacije u Grčkoj na čijem tržištu smo prepoznatljivi po kvalitetu i efikasnosti.
Agencija Eta Turs poseduje i svoje autobuse visoke turističke klase, sa ljubaznim osobljem koje će se potruditi da svako Vaše putovanje učine što prijatnijim.
Vidovi prevoza koje Vam obezbeđujemo do ponuđenih destinacija su autobski ili avio, kao i mogućnost individualnog prevoza. Mogućnost individualnih putovanja u celom svetu, u saradnji sa vodećim svetskim turoperaterom Dertour, zaokružuje ponudu za svakog klijenta.
Naš avio šalter će Vam obezbediti avio kartu za željenu destinaciju svuda u svetu po najpovoljnijim cenama.

SVE PONUDE OVOG PONUĐAČA
www.popusti.in.rs
ponuda@popusti.in.rs
066 54 20 809
Pon-sub: 09:00 do 17:00 časova
PIB: 112032720
 © 2023 popusti.in.rs

 

Pratite nas


POPUSTI, AKCIJE, KUPONI -- BEZ PLAĆANJA UNAPRED -- PRUZMITE BESPLATAN KUPON, PLATITE NA LICU MESTA I OSTVARITE POPUST...


Popusti je portal za grupnu kupovinu koji vam omogućava kupovinu proizvoda i usluga po veoma sniženim cenama.Ovaj portal štedi vaš novac i vreme, tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po super ceni brzo i lako stignu do vas....