POPUSTI

  • Osmi mart u Beču 2023, Popust

Osmi mart u Beču 2023, Popust


Cena: 0 din

Neverovatan popust

Podelite ovu ponudu:

Opis ponude


Osmi mart u Beču 2023

 

5 dana/ 2 noćenja 09.03.2023 – 13.03.2023

autobusom

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1.dan BEOGRAD - BEČ- Sastanak putnika u 21:30h na parkingu Sava Centar. Polazak u 22:00h. Polazak iz Novog Sada oko 23:00h, sa železničke stanice, kod Lokomotive. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

 

2. dan BEČ - Dolazak u Beč u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada sa vodičem: Parlament, Gradska kuca, Nacionalno pozoriste, Opera, Kertner strasse, Karlova crkva. Upoznavanje istorijskog centara Beča  sa  vodičem: šetnja kroz Hofburg, Kertner strasse. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel. Noćenje.

 

3.dan BEČ - PARNDORF - BRATISLAVA (fakultativno) - Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak u outlet Parndorf. Iskoristite  sezonske rasprodaje i do 70%  u jednom  od  najvećih outlet-a u Evropi sa preko 150 radnji čuvenih svetskih brendova. Slobodno vreme do polaska za Bratislavu,prestonicu Slovačke. Obilazak bratislavske tvrdjave, koja se uzdize i dominira nad starim delom grada, i upoznavanje sa bogatom istorijom ovog lepog grada, Razgledanje:  Glavni Trg, Pozoriste, Katedrala Sv. Martina, Mihaljska Kula, Palata Grasalkovic. Slobodno vreme I preporuka za ručak u nekom od tipičnih bratislavskih restorana. Slobodno vreme do povratka. Noćenje.

 

4. dan BEČ - ŠENBRUN (fakultativno)  - Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativna poseta carskom dvorcu Šenbrun u čijim sobama ćemo upoznati zivot slavnih austrijskih vladara poput Marije Terezije,Cara Franca Jozefa I i njegove prelepe supruge Carice Elizabete-Sisi.Slobodno vreme u Beču I uživanje  u božićnim čarolijama. U dogovoreno vreme skup putnika i polazak za Srbiju.

 

5.dan Dolazak u BEOGRAD u jutarnjim  časovima.

 

Termin putovanja

09.03.2023-13.03.2023

Hotel

EVENTHOTEL PYRAMIDE 4*

Cena aranžmana

169€

Promo Cena

149€

 

- plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan plaćanja-

www.etaturs.rs

 

Pravila i uslovi korišćenja kupona


Jedan kupon važi za jednu osobu

Nakon preuzimanja, kupon će se nalaziti u „Download folderu“ na vašem telefonu ili računaru

Kupon odštampajte i ponesete sa sobom

Pri dolasku, pokažite vaš kupon i platite navedenu uslugu sa popustom

Detalji o firmi


Eta Tours - Turistička agencija

OBILIĆEV VENAC 18-20, TC CITY PASSAGE, 4 SPRAT, LOKAL 6.09

https://www.etaturs.rs

etatoursbg@gmail.com; etaturs@eunet.rs; 011/3285-717; 011/3282-905

Radno vreme: radnim danima 10.00- 19.00h - subotom 10.00-15:00h, nedeljom ne radimo.

Turistička Agencija Eta Turs osnovana je 1992. godine i egzistira do današnjih dana, unapređujući svoje poslovanje. Činjenica da postojimo toliki niz godina kao i da smo porodično preduzeće garantuju našim korisnicima preko potrebnu sigurnost i poverenje da Vam organizujemo odmor po visokim standardima.
Pored domaćih destinacija specijalizovali smo se za destinacije u Grčkoj na čijem tržištu smo prepoznatljivi po kvalitetu i efikasnosti.
Agencija Eta Turs poseduje i svoje autobuse visoke turističke klase, sa ljubaznim osobljem koje će se potruditi da svako Vaše putovanje učine što prijatnijim.
Vidovi prevoza koje Vam obezbeđujemo do ponuđenih destinacija su autobski ili avio, kao i mogućnost individualnog prevoza. Mogućnost individualnih putovanja u celom svetu, u saradnji sa vodećim svetskim turoperaterom Dertour, zaokružuje ponudu za svakog klijenta.
Naš avio šalter će Vam obezbediti avio kartu za željenu destinaciju svuda u svetu po najpovoljnijim cenama.

SVE PONUDE OVOG PONUĐAČA
www.popusti.in.rs
ponuda@popusti.in.rs
066 54 20 809
Pon-sub: 09:00 do 17:00 časova
PIB: 112032720
 © 2023 popusti.in.rs

 

Pratite nas


POPUSTI, AKCIJE, KUPONI -- BEZ PLAĆANJA UNAPRED -- PRUZMITE BESPLATAN KUPON, PLATITE NA LICU MESTA I OSTVARITE POPUST...


Popusti je portal za grupnu kupovinu koji vam omogućava kupovinu proizvoda i usluga po veoma sniženim cenama.Ovaj portal štedi vaš novac i vreme, tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po super ceni brzo i lako stignu do vas....