POPUSTI

  • Hair tinsel, Svetlucave niti, popust

Hair tinsel, Svetlucave niti, popust


Stara cena: 4500 din

Cena: 1790 din

Ušteda: 2710 din

Podelite ovu ponudu:

Opis ponude


Hair tinsel, Svetlucave niti

Ukoliko ste ljubitelji šljokica i neobičnih aksesoara za kosu, hair tinsel je nešto što će vam se baš dopasti! Neodoljive tanke niti koje su presvučene šljikicama potpuno se stapaju sa vašom kosom, te ih na prvu verovatno ne biste ni primetili, sve dok ih ne obasja izvor svetla.

Ali baš tada kreće magija zbog čega hair tinsels često zovu i vilinskom kosom. Ovaj trend preplavio je društvene mreže, a vodeće influenserke i trendseterke već su "prošetale" neobične glitter niti.

Zapravo, ono što je nekad bilo rezervisano samo za devojčice koje su ovakve pramenove od "šljokičaste" kose kačile šnalicama, danas je dobilo svoju moderniju verziiju, a niti se za vašu kosu lepe specijalnim lepkom čime se dobija prirodniji izgled.

Pere se fenira i stoji mesec dana najmanje.

Pravila i uslovi korišćenja kupona


Jedan kupon važi za jednu osobu

Nakon preuzimanja, kupon će se nalaziti u „Download folderu“ na vašem telefonu ili računaru

Kupon odštampajte i ponesete sa sobom

Pri dolasku, pokažite vaš kupon i platite navedenu uslugu sa popustom

Detalji o firmi


Estetik studio Viktorija

Ruzveltova 10, Palilula

Radno vreme: pon-sub: 10-21h, ned: Ne radi

Estetik studio "Viktorija" Vam pruža savršene uslove, uz specijalne tretmane za negu lica i tela, rezultati će biti potpuni. U Estetik studiju posvetite svom telu pažnju koju zaslužuje. Relaksirajte se, oporavite, podmladite uz izabrani tretman lica i tela. Zadovoljstvo nam je da Vam ponudimo najsavremenije uslove za estetske tretmane.

SVE PONUDE OVOG PONUĐAČA
www.popusti.in.rs
ponuda@popusti.in.rs
066 54 20 809
Pon-sub: 09:00 do 17:00 časova
PIB: 112032720
 © 2023 popusti.in.rs

 

Pratite nas


POPUSTI, AKCIJE, KUPONI -- BEZ PLAĆANJA UNAPRED -- PRUZMITE BESPLATAN KUPON, PLATITE NA LICU MESTA I OSTVARITE POPUST...


Popusti je portal za grupnu kupovinu koji vam omogućava kupovinu proizvoda i usluga po veoma sniženim cenama.Ovaj portal štedi vaš novac i vreme, tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po super ceni brzo i lako stignu do vas....